DR Koncerthuset

IMG_8094

Der er skabt et sjældent og spektakulært program der blandt andet indeholder:

– Børne-danseensemblet Sonechjko der rejser hertil fra Kyiv       med 20 piger og drenge.
– De største ukrainske operasangere.
– Nye balletter koreograferet i skyggen af krigens                           paradoksale virkelighed.
– Yderligere unikke ukrainske overraskelser på højeste                  internationale niveau.

For alle de optrædende ukrainere, der optræder uden honorering, ligger det meget på sinde at vise deres kunst, men også dermed bringe en tak for den store moralske opbakning og støtte landet har været og fortsat bestræber sig for at være berettiget til og begunstiget med for

Gallakoncert DR Koncertsalen

søndag den 22. september 2024 kl. 20:00

UKRAINSKE OVERRASKELSER

Foreningen Dansk Støtte til Ukraine inviterer til gallaforestillingen Ukrainske overraskelser i DR Koncertsalen. 

En forestilling der sprudler af ukrainske kunstneres udfoldelse på højeste niveau indenfor ballet, musik samt opera – denne gang med overraskelser.

I gallaforestillingen Ukrainske overraskelser skabes de musikalske rammer af bl.a. Kharkiv Symfoniorkester og folkloreorkesteret Arkadia, der kommer fra den krigshærgede frontby Kherson. Arkadia er for første gang fysisk samlet siden krigens start.

Oplev 130 af de ypperste ukrainske kunstnere fra København, Ukraine og fra deres eksil rundt om i Europa.

Denne nye gallaforestilling af Foreningen Dansk Støtte til Ukraine bygger videre på tidligere tre velgørende forestillinger på Det Kongelige Teater – Gamle Scene og Operaen til støtte for Ukraine.

”Når alt er ruiner, står kunsten tilbage”

Med denne gallaforestilling vil overskuddet ubeskåret gå til opretholdelsen af det civile beredskab i Ukraine med fokus på bl.a. redning og evakuering af civile. Midlerne vil blive målrettet til de civile beredskaber i regionerne langs kampzonerne, hvorfra mange af aftenens deltagende kunstnere har deres oprindelse.

Gallaforestillingen præsenterer ligesom ved tidligere forestillinger af Foreningen Dansk Støtte til Ukraine, det absolut ypperste indenfor ballet, musik samt opera – og denne gang også overlegne kunstneriske overraskelser.

Produktion PB7 musikevents

CVR: 29062390

pb7talent.dk